Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

In november 2016 is de vierde editie van de FSO-Krant (jaargang 2, nummer 2) verschenen. Ook dit keer is er in de krant een boeiende mix van nieuws en wetenswaardigheden opgenomen. We schreven een stuk over de mogelijkheden van de nieuwe CAO voor seizoensmedewerkers maar ook worden CAO-vragen uit de branche beantwoord en komen een chauffeur en ondernemer aan het woord over de instroom van chauffeurs via het FSO-project. De proef voor leeftijdsverlaging voor het behalen van rijbewijs D wordt omgezet in een wetswijziging, wat betekent dat in de praktijk? Goed om te weten; de nieuwe cursuskalender voor de Code 95 opleidingen vind u op bladzijde 7. We hebben overigens ook nieuwe opleidingen in ons pakket opgenomen waar we u kort meer over vertellen.

De papieren FSO-Krant is onlangs in een oplage van 7.000 exemplaren aan alle touringcarbedrijven gestuurd met het verzoek om die aan de werknemers uit te reiken. Mocht je om wat voor reden dan ook geen krant van je werkgever hebben ontvangen, dan kun je altijd een exemplaar opvragen via aeno@stichtingfso.nl.  

De FSO-Krant is ook nog te raadplegen in ons digitale archief.

Terug naar overzicht