Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

Werkgevers én hun medewerkers in de touringcarsector en zorgvervoer- en taxisector kunnen dus nog steeds meedoen aan activiteiten van Sterk aan het stuur’ op gebied van Duurzame Inzetbaarheid. En dat geheel kosteloos!

Denk hierbij aan een ergonomische werkplekscan, budgetcoaching, een 16 weken durend overgewicht- en leefstijltraject, workshops stoppen met roken of beter slapen of een training coachend leidinggeven of mentorschap, etc.

Om het jaar goed te beginnen: we kunnen de activiteiten van ‘Sterk aan het stuur’ ook in 2023 nog voortzetten tot medio dit jaar!


Met de aanhoudende personeelstekorten in onze sectoren wordt het steeds belangrijker om medewerkers gezond en vitaal inzetbaar te houden voor het bedrijf.

Zeker als een bedrijf (te) weinig medewerkers heeft kunnen medewerkers moeilijk gemist worden… Investeer daarom in uw medewerkers via dit mooie project! Nog niet alle bedrijven hebben geprofiteerd van de mogelijkheden die het project biedt. Daarom willen we deze ronde vooral met die (vaak kleinere) bedrijven in persoonlijk contact komen om te horen waarmee we hen kunnen ondersteunen, zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden ‘Sterk aan het stuur’ hierin biedt. Meedoen aan de activiteiten kan als bedrijf maar ook als individuele medewerker.


Worstelt u met zaken/vragen rond arbo- en verzuimbeleid? Dan is het mogelijk om dit ook gelijk met ons te bespreken. Want ook daar kunnen wij iets in betekenen en ook dat doen we gratis!  

Bent u of is uw bedrijf geïnteresseerd in een persoonlijke afspraak (fysiek of online), mail dit dan naar a.ebbendorf@stichtingfso.nl.


Terug naar overzicht