Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

Gezond en vitaal leren werken - en het kost niets. Verderop in dit artikel zegt Joske Duifhuizen van Adaptics: “Ik ben niet eerder tegengekomen dat een sector zoveel vitaliteitsactiviteiten gratis aan werknemers en werkgever aanbiedt: pak dat cadeautje uit.” 

Daar sluiten we ons van harte bij aan. Doe mee aan Sterk aan het stuur. Dan blijf je langer én gezonder aan het werk. Sterk aan het stuur wordt gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds. Noch werkgevers noch werknemers hoeven ook maar een cent voor de diverse activiteiten te betalen. Geen wonder dat al diverse organisaties en chauffeurs en -medewerkers aan één of meer activiteiten op het gebied van loopbaan, gezondheid, financiën, beter slapen en persoonlijke ontwikkeling hebben deelgenomen. Juist nú, in coronatijd, is een investering in jezelf, in je kwaliteiten, in je mogelijkheden de moeite meer dan waard. Gewoon doen: je wordt er alleen maar beter van!

3 gratis activiteiten

Hierna meer informatie over  de Inzetbaarheidsscan, de basis feitelijk voor alle andere onderdelen van Sterk aan het stuur. Dan volgt de workshop Work hard, sleep hard waarin de deelnemers alles leren over het belang van een goede nachtrust – en hoe ze daar zelf voor kunnen zorgen. De training Stressmanagement ten slotte, laat je beter omgaan met – ongezonde - spanning en stress.


Terug naar overzicht